Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Regarding Alert Interface
Yesterday at 2:00 pm by karthikeyakumar

» Geting issues in identifying the elsements in webdriver
Fri Feb 17, 2017 4:41 pm by janbaskt

» WebDriver - why not to use a singlton for it?
Fri Feb 17, 2017 4:40 pm by janbaskt

» WebDriver session when using testng annotation to invoke driver instance
Fri Feb 17, 2017 4:39 pm by janbaskt

» Selenium fails to launch Chrome
Fri Feb 17, 2017 4:39 pm by janbaskt

» why do i get this error
Fri Feb 17, 2017 4:38 pm by janbaskt

» Selenium Tutorial
Thu Feb 16, 2017 5:21 pm by Rahul

» When to use Selenium IDE, RC and WebDriver
Mon Feb 13, 2017 2:35 pm by azharuddin

» How to integrate selenium with ZAPI-Zephyr
Sat Feb 11, 2017 2:25 am by gseera002c

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

wicket link is not recorded

View previous topic View next topic Go down

wicket link is not recorded

Post by leos.kunc on Thu Feb 23, 2012 4:01 pm

Hi

I have a strange problem when recording scenario with Selenium IDE. For some reason SelID doesn't catch on 'href' reference generated by Wicket with any Locator I have. I'm using custom locator that catch Wicket tags on 'wicketpath' attributes and it works on other elements except 'a href=...'. More precisely it works on 'href=' only when ID attribute with any value (even not unique) is presented. Does anyone have an idea why Selenium IDE requires ID tag for recording even when element is identified by other attribute?

Thanks for your help.

Leos

leos.kunc

Posts : 1
Join date : 2012-02-23

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum