Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Facing the problem with recording.

View previous topic View next topic Go down

Facing the problem with recording.

Post by dileepreddys on Thu May 10, 2012 1:15 pm

Hi there,
I am facing the problem, when i made record and when i want to run this sometimes it is showing some error that
"[error] Element searchButton not found, Element css=a.imgctrl.add not found, [error] Timed out after 60000ms", [error] Element xpath=(//input[@id='button'])[2] not found.

" ,I think this is only for time, I have tried with changing the speed also,but stiil its showing the same errors.

If anyone had already faced the problem and has the solution let me know.


Thanks&Regards

dileepreddys

Posts : 8
Join date : 2012-05-09

Back to top Go down

Re: Facing the problem with recording.

Post by rohit13 on Thu May 10, 2012 4:40 pm

As you are getting 'not found' error sometimes, it is mainly because of page doesn't loaded when this command executes...
try to put waitforpageload or pause command

_________________
Radical QA
http://radical-qa.blogspot.in/
avatar
rohit13
Master
Master

Posts : 180
Join date : 2012-03-29
Age : 31
Location : INDIA

http://radical-qa.blogspot.in/

Back to top Go down

Re: Facing the problem with recording.

Post by dileepreddys on Thu May 10, 2012 4:45 pm

thnq rohit...

dileepreddys

Posts : 8
Join date : 2012-05-09

Back to top Go down

Re: Facing the problem with recording.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum