Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» how to connect DB in selenium webriver
Fri Oct 06, 2017 4:09 pm by anbarasi

» How find any text in browser screen and click on it?
Thu Oct 05, 2017 2:02 pm by sandeepkommineni

» Selenium Webdriver
Tue Oct 03, 2017 1:35 pm by PiyushBiswas

» GRID setup tutorial.
Wed Sep 27, 2017 4:29 pm by johnyapp

» Drag & Drop Between Windows Using Selenium Driver
Wed Sep 27, 2017 2:10 pm by 26rondel

» Check if window is closed / verify input
Sat Sep 23, 2017 10:21 pm by brainstir

» How to work on pages with AJAX in selenium?
Mon Sep 18, 2017 6:08 pm by azharuddin

» pause test until user press a key like F2
Wed Aug 09, 2017 11:10 pm by djnforce

» Selecting the input for auto populating element
Sat Jul 29, 2017 7:53 pm by kdabbara

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

value filter won't work

View previous topic View next topic Go down

value filter won't work

Post by Llama on Tue Jan 28, 2014 7:06 pm

Hi,

Commonly used targets like


value=chocolate name=verifybutton1


produce errors like "[error] locator not found: value=chocolate name=verifybutton1"


The only thing that looks suspicious is the Options->Locator Builder list: it doesn't contain value. The list also doesn't seem to be editable. It's Selenium IDE 2.5.0, experience nonexistent.


I tried Google, but learned next to nothing, except for the complete legitimacy of value.


Thanks in advance.

Llama

Posts : 3
Join date : 2014-01-26

Back to top Go down

Re: value filter won't work

Post by ccox on Tue Jan 28, 2014 10:20 pm

You are trying to use two locators at once. Only use name = chocolate

ccox
Master
Master

Posts : 205
Join date : 2012-01-06
Age : 32
Location : Denver, CO

Back to top Go down

Re: value filter won't work

Post by Llama on Wed Jan 29, 2014 12:55 pm

ccox wrote:You are trying to use two locators at once. Only use name = chocolate
Is in unacceptable?  They do it a lot (Had I been seven days old member, I would have supplied links).

UPD: But I can, sort of: http : / / www pt guru99 pt com slash locators-in-selenium-ide.html (Step 3)

Besides,

value=chocolate
Produces [error] locator not found: value=chocolate

While

name=verifybutton1
works just fine.
Looks like there's something wrong with value.

Llama

Posts : 3
Join date : 2014-01-26

Back to top Go down

Re: value filter won't work

Post by ccox on Wed Jan 29, 2014 10:15 pm

Sorry name=verifybutton1 is what I meant.  What are you asking if it is unacceptable? In the UI, the developers can put their standards in. Could be multiple locators.  Ideally, use ID first, then name. I believe you can use value.

ccox
Master
Master

Posts : 205
Join date : 2012-01-06
Age : 32
Location : Denver, CO

Back to top Go down

Re: value filter won't work

Post by Llama on Wed Jan 29, 2014 11:40 pm

ccox wrote:Sorry name=verifybutton1 is what I meant.  What are you asking if it is unacceptable? In the UI, the developers can put their standards in. Could be multiple locators.  Ideally, use ID first, then name. I believe you can use value.
According to various tutorials, it is acceptable. Somehow, I can't use value. That's all my post is about.

Llama

Posts : 3
Join date : 2014-01-26

Back to top Go down

Re: value filter won't work

Post by ccox on Wed Jan 29, 2014 11:49 pm

I believe you should be able to use it, but I have not and would not.  In Webdriver though, I don't think value is a valid locator, so maybe it has been deprecated in IDE

ccox
Master
Master

Posts : 205
Join date : 2012-01-06
Age : 32
Location : Denver, CO

Back to top Go down

Re: value filter won't work

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum