Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Selenium WebDriver Integration
Tue Nov 21, 2017 1:06 pm by azharuddin

» how to connect DB in selenium webriver
Fri Oct 06, 2017 4:09 pm by anbarasi

» How find any text in browser screen and click on it?
Thu Oct 05, 2017 2:02 pm by sandeepkommineni

» Selenium Webdriver
Tue Oct 03, 2017 1:35 pm by PiyushBiswas

» GRID setup tutorial.
Wed Sep 27, 2017 4:29 pm by johnyapp

» Drag & Drop Between Windows Using Selenium Driver
Wed Sep 27, 2017 2:10 pm by 26rondel

» Check if window is closed / verify input
Sat Sep 23, 2017 10:21 pm by brainstir

» How to work on pages with AJAX in selenium?
Mon Sep 18, 2017 6:08 pm by azharuddin

» pause test until user press a key like F2
Wed Aug 09, 2017 11:10 pm by djnforce

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Problem in File Upload executed through Jenkins Slave

View previous topic View next topic Go down

Problem in File Upload executed through Jenkins Slave

Post by zap86 on Thu May 08, 2014 1:07 pm

Hello,
I am trying to run the selenium testing through a Jenkins Slave connected by JNLP. Tests are performed in Internet Explorer using Selenium2 Webdriver.  
Master: Linux Server
Slave : Windows, Jenkins Slave is installed as a service with my login account (Not the local system account)
The issue is, testing hangs when it tries to do a file upload. If I manually login to the slave machine and execute the same test, It works perfectly fine. So I guess the issue is with the file upload browser window, which can not be picked up when the tests are run with JNLP. How can I fix this still using the Webdriver. Am I doing something wrong. Your suggestions are highly appreciated.
Thanks in advance,
Sampath

zap86

Posts : 2
Join date : 2014-05-08

Back to top Go down

Re: Problem in File Upload executed through Jenkins Slave

Post by zap86 on Thu May 08, 2014 2:28 pm

Hello,

I figured it out. The root cause was, I had been using Java Web Start Slave Agent (JNLP) as a Windows service. I disabled the service and directly connected slave to master with the provided jar. Then everything was working fine. Smile

This is just for others who may encounter the same issue.

Best Regards,
Sampath

zap86

Posts : 2
Join date : 2014-05-08

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum