Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Run automated selenium test scripts from JIRA ondemand
Fri Dec 08, 2017 12:40 pm by azharuddin

» New! Appium Desktop
Sat Nov 25, 2017 3:51 pm by azharuddin

» Selenium WebDriver Integration
Tue Nov 21, 2017 1:06 pm by azharuddin

» how to connect DB in selenium webriver
Fri Oct 06, 2017 4:09 pm by anbarasi

» How find any text in browser screen and click on it?
Thu Oct 05, 2017 2:02 pm by sandeepkommineni

» Selenium Webdriver
Tue Oct 03, 2017 1:35 pm by PiyushBiswas

» GRID setup tutorial.
Wed Sep 27, 2017 4:29 pm by johnyapp

» Drag & Drop Between Windows Using Selenium Driver
Wed Sep 27, 2017 2:10 pm by 26rondel

» Check if window is closed / verify input
Sat Sep 23, 2017 10:21 pm by brainstir

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Span not found

View previous topic View next topic Go down

Span not found

Post by Swami on Tue Feb 08, 2011 11:45 am

This is clicking on a tab on a page. Using record function produces these commands but gets "span not found" when it is run:
clickAndWait
//span[@id='adminCenterTabs159']/div[2]/div[1]/ul/li[5]/a/span


Log output:

[info]Executing: |clickAndWait | //span[@id='adminCenterTabs159']/div[2]/div[1]/ul/li[5]/a/span | |
# [error] Element //span[@id='adminCenterTabs159']/div[2]/div[1]/ul/li[5]/a/span not found


How to work around this? Thanks!

Swami

Posts : 2
Join date : 2011-02-08

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum