Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Geting issues in identifying the elsements in webdriver
Fri Feb 17, 2017 4:41 pm by janbaskt

» WebDriver - why not to use a singlton for it?
Fri Feb 17, 2017 4:40 pm by janbaskt

» WebDriver session when using testng annotation to invoke driver instance
Fri Feb 17, 2017 4:39 pm by janbaskt

» Selenium fails to launch Chrome
Fri Feb 17, 2017 4:39 pm by janbaskt

» why do i get this error
Fri Feb 17, 2017 4:38 pm by janbaskt

» Selenium Tutorial
Thu Feb 16, 2017 5:21 pm by Rahul

» When to use Selenium IDE, RC and WebDriver
Mon Feb 13, 2017 2:35 pm by azharuddin

» How to integrate selenium with ZAPI-Zephyr
Sat Feb 11, 2017 2:25 am by gseera002c

» Selenium Webdriver
Sat Feb 04, 2017 6:47 pm by soumyamishrav@gmail.com

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

selenium is not working properly

View previous topic View next topic Go down

selenium is not working properly

Post by keerthi on Fri Mar 04, 2011 3:03 pm

I am using selenium selenium-java-client-driver-1.0.1 in eclipse with junit3 test

When i run the script some times i am able to find the ids and the test case is pass,again if i run the script it is showing as Id not found it is showing like this for different IDs.Thought the Ids are there in the Application selenium is not able to catch the IDs.

keerthi

Posts : 2
Join date : 2011-03-04

Back to top Go down

Re: selenium is not working properly

Post by uma maheswari on Wed Apr 06, 2011 2:00 pm

Hi keerthi,

This is uma.

Can you tell me step by step how to use the selenium-java-client-driver in eclipse with junit 4.

I run the java code using selenium server in eclipse.

i dont run the code using selenium client driver. Can you tell me in step by step...

uma maheswari
Active particpant
Active particpant

Posts : 12
Join date : 2010-10-19

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum