Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» FlexMonkium Download Not available under Gorillalogic site
Thu Dec 08, 2016 5:40 pm by bhanu.praveen

» Selenium Script issue
Tue Dec 06, 2016 9:48 pm by njain213

» Difference between QTP, Selenium and Silk test
Tue Dec 06, 2016 7:58 pm by jessicacyrus1

» Where does selenium script pick browser from
Tue Dec 06, 2016 1:52 pm by janbaskt

» Safari throws an HTTP ERROR: 404
Tue Dec 06, 2016 1:51 pm by janbaskt

» Access Denied Error in Selenium RC
Tue Dec 06, 2016 1:51 pm by janbaskt

» Automating Flex application through selenium webdriver
Fri Dec 02, 2016 2:06 pm by abhinay.krs

» Starting with Selenium, what is Selenium?
Mon Nov 28, 2016 4:00 pm by Foma

» Getting started with Selenium
Mon Nov 28, 2016 3:23 pm by Rebbelx

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

imported code from selenium-IDE1.1.0 doesn't work in MyEclipse

View previous topic View next topic Go down

imported code from selenium-IDE1.1.0 doesn't work in MyEclipse

Post by bmuralirao on Sat Jul 23, 2011 8:04 pm

Hi,

I have imported a code from selenium-IDE-1.1.0 to MyEclipse.When i try to run the application nothing is comming.Iam getting test[Java Application] C:\ Program Files\MyEclipse 5.5.1 GA\Jre\bin\javaw.exe message in the console window.I really appreciate for any help in this regard.

Thanks and Regards

Murali Rao

bmuralirao

Posts : 4
Join date : 2011-07-23

Back to top Go down

Re: imported code from selenium-IDE1.1.0 doesn't work in MyEclipse

Post by Ashelywen on Thu Aug 04, 2011 3:42 pm

Do you import junit.jar?
you run the java code as junit test, and you should start selenium server before running the code.

Ashelywen
Active particpant
Active particpant

Posts : 12
Join date : 2011-05-05

Back to top Go down

Re: imported code from selenium-IDE1.1.0 doesn't work in MyEclipse

Post by bmuralirao on Thu Aug 04, 2011 3:54 pm

Thanks for the help.It is working now

bmuralirao

Posts : 4
Join date : 2011-07-23

Back to top Go down

Re: imported code from selenium-IDE1.1.0 doesn't work in MyEclipse

Post by Sponsored content Today at 3:21 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum