Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Element not found error and quits in explorer / runs in firefox

View previous topic View next topic Go down

Element not found error and quits in explorer / runs in firefox

Post by rachita on Thu Dec 03, 2009 3:32 pm

I installed Selenium IDE in firefox. To run the html file generated in explorer , downloaded selenium RC . but when i give the command,
java -jar selenium-server.jar -htmlSuite "*iexplore" "http://webaddress/" "c:\filepath\suite.html" "c:\Users\filepath\results.html"
in explorer, it loads the browser but gives me error message " the element/id/btn wasn't found" .

The same file runs in firefox perfectly fine and also when i use local address like C://.. , it runs perfectly fine even in internet explorer..

need your help..

rachita

Posts : 2
Join date : 2009-12-03

Back to top Go down

Re: Element not found error and quits in explorer / runs in firefox

Post by saivik on Fri Dec 04, 2009 12:02 pm

Add this line to the end and try again,
Code:
-userExtensions "C:\filepath\user-extensions.js"

You can also create a .bat file and add the entire line in it along with the userextensions, that u are trying to run from the command line.

saivik
Active particpant
Active particpant

Posts : 12
Join date : 2009-11-06

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum