Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Geting issues in identifying the elsements in webdriver
Fri Feb 17, 2017 4:41 pm by janbaskt

» WebDriver - why not to use a singlton for it?
Fri Feb 17, 2017 4:40 pm by janbaskt

» WebDriver session when using testng annotation to invoke driver instance
Fri Feb 17, 2017 4:39 pm by janbaskt

» Selenium fails to launch Chrome
Fri Feb 17, 2017 4:39 pm by janbaskt

» why do i get this error
Fri Feb 17, 2017 4:38 pm by janbaskt

» Selenium Tutorial
Thu Feb 16, 2017 5:21 pm by Rahul

» When to use Selenium IDE, RC and WebDriver
Mon Feb 13, 2017 2:35 pm by azharuddin

» How to integrate selenium with ZAPI-Zephyr
Sat Feb 11, 2017 2:25 am by gseera002c

» Selenium Webdriver
Sat Feb 04, 2017 6:47 pm by soumyamishrav@gmail.com

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Element not found in Selenium IDE

View previous topic View next topic Go down

Element not found in Selenium IDE

Post by rovina12 on Thu Dec 12, 2013 8:39 pm

Hi all,

I have a problem with Selenium IDE. When I run the recorded script I get a message as “[error] Element id=view: _id1: documentCustomControl:AdrStr  not found”. It’s not a dynamic element. I get the error message while filling up the name for “AdrStr”.( type in the name).

I checked using Pause, WaitForElement, waitForPageToLoad commands Still it is of no use. Could you guys please help me in solving the problem?

Thanks in Advance,

Rovina

rovina12

Posts : 1
Join date : 2013-12-11

Back to top Go down

Re: Element not found in Selenium IDE

Post by ccox on Wed Dec 18, 2013 12:00 am

Stop the script right before this element.  Click on the Find button. See if it finds the element.

ccox
Master
Master

Posts : 205
Join date : 2012-01-06
Age : 31
Location : Denver, CO

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum