Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Geting issues in identifying the elsements in webdriver
Fri Feb 17, 2017 4:41 pm by janbaskt

» WebDriver - why not to use a singlton for it?
Fri Feb 17, 2017 4:40 pm by janbaskt

» WebDriver session when using testng annotation to invoke driver instance
Fri Feb 17, 2017 4:39 pm by janbaskt

» Selenium fails to launch Chrome
Fri Feb 17, 2017 4:39 pm by janbaskt

» why do i get this error
Fri Feb 17, 2017 4:38 pm by janbaskt

» Selenium Tutorial
Thu Feb 16, 2017 5:21 pm by Rahul

» When to use Selenium IDE, RC and WebDriver
Mon Feb 13, 2017 2:35 pm by azharuddin

» How to integrate selenium with ZAPI-Zephyr
Sat Feb 11, 2017 2:25 am by gseera002c

» Selenium Webdriver
Sat Feb 04, 2017 6:47 pm by soumyamishrav@gmail.com

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

sharepoint testing

View previous topic View next topic Go down

sharepoint testing

Post by gaveyom on Tue Nov 29, 2011 4:02 pm

Hi All,

i have prepared one script to test the web application which was developed using .net technology

it is working fine, but later they have upgraded to share point technology

from the movement they upgraded to sharepoint it is not working

script which i have developed is to click all the links present in page

script which i used to get all the links in page is shown below

Code:
List<WebElement> subAreas = driver.findElements(By.xpath("//div[@id='leftPanel']//a"));
System.out.print(subAreas.size());

after upgraded to share point the link count is displaying as 0 (zero)

when the application is in .net it is working fine but when it is upgraded to share point the script is not working

please let me know is it required any thing more need to update script to work with share point


thanks in advance to all

gaveyom
Amateur
Amateur

Posts : 38
Join date : 2011-07-13

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum